JAKT

JAKTTURER OCH JAKTRESOR

Vi förmedlar jaktresor och jaktarrangemang i Lappland och Västerbotten. Har ni aldrig provat på en jaktform och vill ha komplett paket med guidning eller är ni vana jägare men vill ha hjälp med jaktmarker och boende; skicka ett meddelande med er förfrågan. Nedan ser ni förslag på jaktturer.

 

Ripjakt i vinterfjäll

Drömt om att jaga ripa på skidor i ett vinterklätt fjällandskap? Det är en av de mest krävande jaktformerna här i Sverige men den ger mångfalt tillbaka i upplevelser av fjällen och den vackra vita fågeln. Kom med på en helgtur till fjällen där boende, mat, transport och guidning ingår.

Cirkapris 7900:-/pp tors-sön

 

Toppjakt efter tjäder och orre

Långt, långt där framme i hyggeskanten anar vi en svart prick på torrtallens topp. Sakta skidar vi oss fram på träskidorna för att försöka komma nära nog för att lägga an. Snön ligger djup i gammelskogen och temperaturen visar -16gr. Toppjakten är svår, både i ansmygningen och att kunna skjuta en liten fågel kanske uppemot 200 meter bort.

Boende i små och mysiga skogsstugor, skidor, mat, transport och guidning ingår.

Cirkapris 6900:-/pp tors-sön

 

Bäverjakt

Beroende på terräng väljer vi för morgonen att antingen via fot eller kanot att ta oss nära bävern för er skottchans. Oftast bjuder denna jaktform på mystiska, dimmiga morgnar med spännande vak där bäver plötsligt dyker upp glidandes fram på vattnet. Väntan på den rätta skottchansen är prövande även för den mest rutinerade jägaren. Jakten bedrivs bäst på morgon ock kväll varför det finns stora chanser att prova fiskelyckan mitt på dagen under dessa turer.

Cirkapris 5990:-/pp tors-sön

 

 

Hur?

 

Har du drömt om att jaga ripa, bäver eller annat vilt i Lapplands vildmark och fjäll? På Swea Guide paketerar vi resor runtom Västerbottens skog och fjäll efter era önskemål. Med transporter, boende och mat samt guidning. Vi jobbar med grupper mellan 1-4 personer för en intimare jaktupplevelse. Hör av er med er förfrågan så återkommer vi med förslag. Skitjakt på er!

070-68 68 511

niklas@sweaguide.se

GALLERI

Tel: +46 (0)70-68 68 511

E-mail: info(at)sweaguide.se